Condiții retur

 

 

În baza legislației UE, dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv. Anularea comenzilor nu necesită justificare.

Posibilitatea de returnare a produselor achiziționate pe site-ul https://karra.ro/ are termen de 14 zile calendaristica din momentul în care coletul a fost livrat de către curier.

Pentru a accepta returul dumneavoastră, vă rugăm să țineți cont că produsul/produsele trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Sunt în ambalajul pe care l-ați primit

  • Sunt nefolosite

  • Fără semne de uzură

  • Fără zgârieturi, lovituri

Dacă produsul/produsele îndeplinesc condițiile mai sus menționate, suma aferentă comenzii va fi returnată fie prin virament bancar (în maxim 14 zile calendaristice), fie pe card, prin aceeași platformă prin care ați efectuat plata.

Decizia de returnare aparține în totalitate clientului. Astfel, costul transportului de retur va fi suportat de către client.

* Transportul gratuit pentru plăți de peste 150 RON este valabil DOAR la achiziționare. Pentru retur clientul va suporta costul transportului.

În cazul în care unul din prosele primite prezintă un defect, acesta va fi schimbat cu același produs, iar transportul va fi suportat de către compania noastră. Un produs se încadrează în această categorie în momentul în care defectul este sesizat în ziua primirii coletului!

Schimbul de produse NU este disponibil!

Pentru retur, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Choose File
Formularul a fost trimis. De îndată ce vom verifica situația vei primi răspuns.
Te rugăm să retrimiți formularul.

Veți fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport sunt nerambursabile.

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne la office@karra.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.