I. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

I.1. Cine suntem

Adresa site-ului nostru este: https://karra.ro/

Această politică de confidențialitate este aplicabilă siteului https://karra.ro/.

Utilizarea, vizitarea și cumpărarea produselor și serviciilor acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și politica de cookies.

I.2. Ce sunt datele cu caracter personal

Prin “date personale” se denumesc datele unice individuale, adică orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoană vizată”), referitoare la nume, adresă, Cod Numeric Personal, IP sau număr de telefon.

I.3. Ce date cu caracter personal colectăm

Pentru a-ți furniza cele mai bune experiențe pe site-ul nostru, colectăm următoarele date 

  • Pentru a crea un cont pe site-ul nostru
    • În cazul în care creezi un cont nou folosind adresa ta de email
      • Nume și prenume – pentru identificare
      • Adresa de email – pentru comunicare și validarea contului
      • Parola – pentru a securiza contul tău
  • Datele furnizate în momentul plasării unei comenzi, pe care ni le oferi voluntar
    • numele și prenumele tău,
    • cod poștal,
    • adresa de e-mail,
    • adresa poștală de livrare a produselor comandate,
    • adresa de facturare,
    • numărul de telefon.

 Datele cu caracter personal solicitate în momentul transmiterii comenzii sunt folosite NUMAI pentru 

  • emiterea facturii conform legislației în vigoare, Codul Fiscal
  • livrarea comenzii plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigură serviciul de livrare a produselor comandate pe situl nostru.
  • Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem către firma de curierat sunt urmatoarele:
    • numele și prenumele,
    • adresa de livrare a produselor comandate,
    • numărul de telefon.

Vor fi însa păstrate acele date care sunt necesare pentru îndeplinirea temeiului legal ce rezultă din Codul fiscal cu privire la facturare.

  • Datele pe care ni le transmiți în momentul în care adaugi un comentariu la produsele noastre de pe site
    • Numele si adresa de email – sunt necesare pentru a putea sa iti raspundem comentariului sau pentru a primi un raspuns si o notificare pe email cand alti vizitatori ai sitului iti raspuns
    • Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.
  • Credențialele. Colectăm parolele și informații de securitate similare folosite pentru autentificare și pentru accesarea contului dumneavoastră de pe site-ul nostru web.
  • Colectăm informațiile pe care ni le furnizezi în conținutul mesajelor trimise către noi, cum ar fi feedback-ul sau recenziile produselor pe care le scrii sau întrebări și informații pe care le transmiți serviciului de asistență clienți.
  • Datele pe care le transmiți când soliciți asistență pentru clienți, conversațiile prin telefon sau sesiunile de chat cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate.
  • De asemenea, folosim datele tale pentru remarketing si pentru profilare pentru a putea să îți oferim cea mai bună experiență de navigare pe un site de ecommerce.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

I.4. Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Datele pe care ni le oferi voluntar  sunt – nume, prenume, telefon, adresa de email, cod poștal, adresă –   (adică cele pe care le trimiți prin plasarea unei comenzi)  au ca temei legal acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Folosim datele pentru a-ți emite factura fiscală.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, gabrielavînă.com va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

I.5. Perioada de retentie

In cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

I.6. Cu cine partajăm datele cu caracter personal

Nu vom dezvălui informaţiile tale către terţe părţi, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fără consimţământul tău. Totuşi, este posibil să dezvăluim informaţiile tale către următoarele entităţi:

 Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru.

Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal.

În cazul unor solicitari legitime, vor fi transmise către autoritatile statului:

  • Autorități Judecătorești
  • Altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile tale.

 În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidenţialitate, este posibil să transmitem informaţiile terţilor cărora consimţi sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

 Partajăm datele tale cu caracter personal cu acordul tau sau în cazul în care este nevoie de ele pentru a finaliza o tranzacție sau a va livra un produs pe care l-ai comandat.

I.7. Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii, precum și adresa IP a vizitatorului și agentul utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spam-ului.

Puteți crea un utilizator anonim în adresa dumneavoastră de e-mail (numit și hash). Poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a verifica dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/.

După aprobarea comentariului dumneavoastră, fotografia încărcată de dumneavoastră pe profil este vizibilă publicului. De asemenea, puteți lăsa comentarii și dacă nu aveți înregistrată o poză de profil.

I.8. Media

Dacă încărcați imagini pe site-ul web, ar trebui să evitați să încărcați imagini cu date de locație încorporate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

II.1. Cookies

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru salvarea numelui, a adresei de e-mail și a site-ului web în cookie-uri. Acestea sunt pentru comoditatea dumneavoastră, astfel încât să nu fie nevoie să vă completați din nou datele când lăsați un alt comentariu.

Dacă vizitați pagina noastră de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dumneavoastră acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat atunci când închideți browserul.

Când vă conectați, vom configura și câteva module cookie pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile de afișare a ecranului.  

gabrielavînă.com  folosește modulele cookie (mici fișiere text plasate pe dispozitivul dvs.) și tehnologiile similare pentru a furniza site-urile web și serviciile noastre online și pentru a ajuta la colectarea datelor. Textul unui modul cookie este format adeseori dintr-un șir de numere și litere care vă identifică în mod unic computerul, dar poate conține și alte informații.

Site-ul folosește modulele cookie și tehnologiile similare în mai multe scopuri, în funcție de produs. 

Alte informații/întrebări

Ne puteți contacta la office@karra.ro sau prin formularul de mai jos.

Mesajul a fost trimis cu succes.
Oops! A aparut o eroare. Te rugam sa retrimiti mesajul.