TERMENI ȘI CONDIȚII

A. Prezentare generală

Pentru a defini Termenii și Condițiile:

“Site” înseamnă https://karra.ro/

“Serviciul” înseamnă orice serviciu oferit de acest Site, si / sau orice modul sau componentă a acestuia

“Client” înseamnă în continuare orice persoană care viziteaza sau accesează Site-ul, care își creează cont pe site sau care doreste să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv serviciul

“Administrator” înseamnă GABI FRUIT SRL

Utilizarea site-ului prezent include acceptul Termenilor și Condițiilor și informațiile conținute de acesta.

În situația în care NU sunteti de acord cu Termenii și Condițiile aici mentionate, NU utilizați serviciile disponibile pe site. Efectuarea unei comenzi pe site-ul https://karra.ro/ reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord sau orice alt document de pe site, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Clienții au acces în permanență la acest acord.

Clientul își asumă obligația de a transmite (atât telefonic, în mesaje text, email sau formulare de contact sau comandă) datele
în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, înscriere la evenimente, sesiuni de consiliere, workshop-uri sau alte servicii oferite, plată și pentru recomandarea unor produse și servicii. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să aducă un prejudiciu de imagine și/sau să creeze o stare de disconfort, deținătoarei site-ului, clienților sau  vizitatorilor acestui site.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.
Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare orice comentariu sau testimonial scris de vizitatori sau de către membrii înregistrați pe site.

B. Datele noastre de contact

GABI FRUIT SRL. cu sediul social în București, Cod Unic de Înregistrare
20631073, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/835/2007 având contul
RO02 INGB 0000 9999 0957 9916, deschis la ING BANK.

C. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați link-ul https://karra.ro/my-account-2/ Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. GABI FRUIT SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

D. Rambursări

Numai articolele cu preț obișnuit pot fi rambursate. Articolele cu reduceri sau oferte nu pot fi rambursate.

Nu se acceptă schimb.

Dacă nu ați primit încă o rambursare, mai întâi verificați din nou contul dvs. bancar.

Apoi contactați banca dvs. Creditarea contului poate dura ceva timp până când este publicată oficial de către instituția bancară. Fiecare bancă are un alt timp de procesare pentru aceste operațiuni.

Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la office@karra.ro

Vezi aici politia de retur.

Aici poți accesa formularul de retur.

E. REFUZ/COMENZI NERIDICATE

Daca plasati o comanda pe website-ul nostru, iar din diferse motive este REFUZATA/NERIDICATA de catre dvs (fara a ne notifica in prealabil), ne rezervam dreptul de a va anula comenzile fara NOTIFICARE.

F. GARANTIE

Produsele nu contin garantie. Intrate in posesia clientului, acesta este responsabil cu buna ingrijire a acestora, tinand cont de urmatoarele reguli de ingrijire:

– nu sunt destinate purtarii in permanenta;

– evitati contactul cu substante de curatenie;

– evitati contactul cu apa care contine clor;

– pastrati accesoriul in conditii optime;

– feriti accesoriul de praf, umezeala etc.

– nu purtati accesoriul daca ph-ul pielii este acid;

– nu dormiti cu accesoriile;

– evitati contactul/lovituri/cazaturi ale produselor, pietrele pot cadea/sari.

G. LITIGII

Orice disputa intre parţi cu privire la conţinutul şi/sau inţelesul prezentului acord va fi rezolvat pe cale
amiabila, în caz contrar va fi trimis spre soluţionare instanţei judecatoresti competente din Bucuresti ce
acopera inclusiv sectorul 1, acolo unde GABI FRUIT SRL isi are sediul social.

H. Exonerare de responsabilitate

https://karra.ro/ exclude orice responsabilitate personală pentru folosirea acestui website sau a oricărei pagini legate de aceasta și nu va fi ținută responsabil în nici un mod, oricare ar fi acesta, pentru orice dauna directă, accesorie, specială, indirectăpunitivă sau alte daune decurgând din accesarea de către dumneavoastră, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website sau orice alt website legat prin link cu acest website, sau orice alte erori sau omisiuni în conținutul acestuia.

Toți utilizatorii sunt de acord  orice acces sau folosire a acestei pagini și a oricărei pagini legată prin link cu aceasta din site și conținutul acesteia se face pe propriul risc.

Ai alte intrebari?

Contactați-ne la office@karra.ro pentru alte informații.